miercuri, ianuarie 25, 2006

Tot de acolo :D

Dupa cum ziceam eu mai devreme... sau mai tarziu, aici Dijon.
In primul rand, e plin de francezi :)) Peste tot! Dar, trebuie sa recunosc: centre ville e magnific!!! Pentru cei care iubesc cladirile vechi, zidurile de piatra, stradutele pavate cu piatra cubica, in umbra unor ziduri acoperite de muschi, e locul ideal de plimbare. Am facut experienta sa uit de harta si de numele strazii, sa merg pur si simplu incotro vrea instinctul, sa aleg orice straduta care pare mai interesanta... rezultatul a fost foarte multumitor... Ar fi si mai bine daca ar fi mai cald, pentru ca e foarte mult de mers si spatele meu... as putea spune ca nu e foarte fericit. Dar inteleg ca acasa e chiar mai frig, deci nu ma voi plange din acest motiv.
Cat de curand, sper ca voi reusi sa fac si niste poze, iar pentru ca speranta moare ultima, continuu sa sper si ca le voi putea descarca undeva... eventual pe calculatorul de la "sala de acces liber" cum se numeste aceasta minunata sala. Ce este foarte interesant, este ca fiecare are aici un cont, cu un spatiu de nu mai stiu cat (recunosc, sunt uituca), in care practic poate face orice vrea. Se incarca dupa "parametrii personali" pentru fiecare persoana, indiferent de calculator.
Cat priveste cursurile, aici e mai complicat. Nefericitele incep si, o data incepute, nu se mai termina. Adica, de exemplu joi, cursul de engleza incepe de la 8 :( adica foarte devreme, iar de terminat se termina la 6. E posibil asa ceva? Intre timp, doar o pauza de o ora, pentru masa (12,30 _ 13,30). Hm....
Ceea ce e ciudat pentru moment, este ca timpul trece extrem de greu. Acasa nu aveam timp pentru nimic, aici stau, visez (si poate sa nu fie tocmai indicat), pot merge mult pe jos, fara sa ma grabesc. Ciudat, intr-adevar. Sau poate ca e de vina perioada, iar cand vor incepe cursurile cu adevarat, nu voi mai avea timp sa respir.
Cateodata stau si ma uit pe pereti ( seara mai ales; aici toata activitatea este intrerupta brusc la 10... n-ai voie sa faci zgomot sau sa asculti muzica... iar eu nu pot niciodata adormi inainte de 2...), ma intreb ce se intampla pe acasa... Presupun ca toti dorm, pentru ca e tarziu...
Dar voi avea in curand destula activitate si cu ce sa-mi umplu serile... Sper...

Un comentariu:

symbiotique spunea...

Pentru ce? Orasul asta superb, sau pt timpul liber? Zii de ce ai nevoie si-ti trimit o bucatica ;)