sâmbătă, iunie 11, 2005

despre nimic :D

Acum, c-am terminat cu mine :))) chiar asa?... sa trecem la lucruri mai serioase. Lectia de azi: vorbim despre nimic. Poate chiar ma dedublez... De ce despre nimic? Pentru ca toata lumea vorbeste despre ceva. In aceste conditii, sa vorbesti despre nimic devine fascinant... si cuceritor.
Nimicul traieste pe langa casa omului, hranindu-se cu te miri ce... dar de ce sa te miri ca se hraneste cu nimic :))) Nimicii (oare o fi mai bine nimicurii?) dar sa nu divagam. Vom spune nimicii din economie de spatiu... nu ne costa nimic, dar nici nu vrem sa platim nimic... Deci, nimicii sunt de mai multe specii: nimicul blanos, cunoscut mai ales pe la casele de "gospodari" e un nimic remarcabil. E folosit pentru: n-am chef sa fac nimic;, ce-ai facut azi: nimic. Prin definitie el e soporific, tragand teribil la somn (hehe, uite un nume potrivit pentru Tomi... poate i-l sugerez Danei:)). Pentru ca e atat de la indemana, are si conditii minunate pentru inmultit. Cu toate eforturile specialistilor, inca nu se stie cum are loc acest proces uluitor prin eficacitate (mmmm, sa fie eficienta? ah, domnul Zamfir, nu renuntati, viiiiiiiiiin) sau daca nu e cumva doar o atractie magnetica intre reprezentantii speciei, care tind sa se adune in...na, da' cum le spune? Hoarde de nimici? Turme? Cete? Nimicarnite? A, nu, ca asa se spune la noi la tara celor mici de statura. Ei, dar nu te uita la mine, ca ma infurii...
Cu toate ca nimicul blanos este o creatura fascinanta, nu pot vorbi doar despre el. Ar fi trebuit sa spun: "despre nimicul blanos"... asa ca nu pot. Varul lui, nimicul cu coada scurta (mai usor cunoscut sub numele "nimicul oral" ) are ascendenta nobiliara. (ssst, dar ruda lui e cea cu...picioare scurte...). el se gaseste... ups, se pare ca pentru moment, chiar nu mai am nimic de spus :)))

Niciun comentariu: