vineri, martie 24, 2006


Aici am fost eu azi. In mijloc!
Dar, de povestit, luni ;) ...

Da, e timpul de povestit ce anume cautam eu acolo.. dar nici o problema, din cate se poate vedea am supravietuit sa povestesc :P. Intentiile mele nu sunt deloc sinucigase (stii mai bine, draga encyclopedie :))), ci absolut inocente: shopping :D. Cu alte cuvinte, am fost in Quétigny, la Carrefour, acolo unde ma duc relativ des si, ca un obicei bun si foarte sanatos, à pied. Drumul nu dureaza extrem de mult, maxim o jumatate de ora (imi ia mai mult cand ma duc in centre-ville), singurul inconvenient pentru persoane mai putin "aventuroase" ca mine fiind ca este afara din oras, cu un tropait voios prin extinsi boschetei. Dar, dupa experienta cu tabara de rulote, asta e chiar "plimbare de placere" ;)
Dupa ce am facut ce era de facut (adica am mai scapat de grija unei sume de bani, am intalnit restul poporului cumparator (partida din Beaune.. resedinta vecina + Simona), dar care nu sunt asa sportivi si aventurosi si utilizeaza busu', am pornit spre casa. Si in acea clipa, s-a declansat intrecerea: intre mine si furtuna :)))). Pentru ca, desi veneam din directii opuse, intentiile noastre erau identice: cotropirea si punerea steagului in Dijon. Initial, parea se fim la aceeasi distanta, ceea ce imi dadea oarece sperante ca o voi intrece, dar apoi a inceput sa lupte murdar si mi-a trimis impotriva o bunatate de vant, care ma flutura cu mare spor. Hm, era semnul ca o sa ma invinga si, aproape de podul metalic verde si galben ce se afla la zece minute de mine, a inceput sa ploua. Torential, ploaie de vara, uluitor de grabita si care in cateva secunde m-a udat pana la piele in acele zone neacoperite de geaca (apropos, este intr-adevar impermeabila :D). Nu numai vantul ma impiedica acum sa merg, ci si cantitatea de apa din blugi, din rucsac si din cele doua sacose cu cumparaturi... bietele de ele (cumparaturile adica) pluteau :)))!
Dar era mirific, fulgerele nu erau galben-albastre, ca de obicei, ci de un soi de roz, iar norii... aveau exact culoarea de mai sus.
Chiar a fost frumos (dar si un pic scary.. hm, adrenalina).
Asta a fost ;)

Un comentariu:

encyclopédie spunea...

ai nebunit, mitzo? :)ce catzi acolo? mai, tu kiar vrei sa traiesti extrem? :))